Första skoldagen avklarad

Igår var det min första dag på universitetet. Vi började med upprop och sedan massa information. Kändes som ingenting fastnade i huvudet. Vi var mellan 46 och 50 i klassen, sedan var det lite extra människor där som bara skulle läsa kursen. Det var mestadels tjejer i klassen. Efter all information kom våra faddrar in och nolle-p drog igång. Vi började med att fika och leka lite lekar, sedan var det rundvandring på campus. Vi avslutade eftermiddagen med att grilla hamburgare. Vi fick varsin t-shirt som vi måste ha på oss nu i två veckor samt en namnskylt som vi skulle färglägga hemmma.

På kvällen igår var jag hemma hos Daniel. Beställde kurslitteratur och bredband. Så från och med imorgon har jag internet i min lägenhet. Då lovar jag att uppdatera oftare och även att ladda upp bilder på min lägenhet.
Nu är Daniel iväg och handlar buljongtärning till köttfärslimpan som han ska bjuda på.
Idag har jag inga föreläsningar, men ikväll ska jag på stadsvandring med klassen samt på faddermys. Det blir nog en trevlig kväll, måste dock plåstra om mina små fötter. Fick nämligen skoskav igår :/
Ha det gott mina vänner!
Puss
Allmänt | | Kommentera |
Upp