Sammanfattning November

Då kör vi November.
 
Världens bästa hemgrupp övade för att sjunga på fardsdagsgudstjänsten. Det bakades rulltårtebakelser och kyrkan var fullsatt. En fantastisk gudstjänst, var så otroligt roligt att sjunga tillsammans med dessa kvinnor! 
 
Självklart blev det även en tur till Ullared med järngänget (mamma,syster,syssling och mammas kusin). Man kan säga att det var vi och några till där. Gekås slog försäljningsrekord just denna dagen och vi fick stå i kö över 2h för att få betala i kassan. Trots att det är massor med folk och mycket väntan ser ja fram emot att åka dit varje gång. Flera julklappar köptes in och en ny julduk som jag inte hoppas ska brinna upp som den förra (idag 28/12 lever den än).
 
3-års kalas för Gabriel stod även på agenden. En nöjd kille öppnade paketet med en disneysångbok som spelar melodierna. Tänk vad fort tiden går, kan någon pausa. Mosters killar blir stora alldeles för fort. 
 
Ytterliggare ett firade ägde rum, då för pappa som fyllde 66år. Vi åkte till Mandy´s i Töreboda för att fira med hela familjen. Pappa var som ett barn och sparade bil-lådan som man får hamburgaren i som minne. (ja fick sen någon vecka senare skriva på bilen att det var ett minne från hans födelsedag, goa pappa)
 
Det blev även en tur till Karlstad för flera examinationer, då bland annat höll vi i en rörelsestund med Emil och Ida som tema. Jag fick äran att vara Ida :) 
 
Julkänslorna var starka så julbaket med pepparkakor och saffranslängder fick äga rum redan i november.
 
Första advent helgen var jag hemma hos mamma och pappa och ordnade med krans och en granristomte att ha utanför ingången. Såklart även med adventsgudstjänst och massa mys med tända ljus.
 
Bilder såklart kommer här

 
Allmänt | | Kommentera |
Upp