Sammanfattning Oktober

Här ekar bloggen öde och tom. Gör en liten kort sammanfattnign av vad som skedde i oktober. Troligen mest för min egen del att det blir roligare att gå tillbaka om det står något och inte ekar tomt på inlägg. Men självklart även för er mina tappra följare :)
 
Jag började min första helg i oktober med att vara halvkrasslig, fick ändra om bland mina planer och ställa i min medverkan med PU-styrelsen i Ulricehamn. Ett litet 30-års firande orkade jag som tur var och god mat på Sand fick ja ta del utav och trevlig sällskap. Kändes som ett mindra släktkalas då en av mina två kusiner ingick i sällskapet. Var mitt första besök på Sand och var helnöjd med tapas. 
 
Jobbade även lite extra i Medborgarkontoret under onsdagarna. Tacksam över att fortfarande få ha en fot kvar samt lära mig nya arbetsuppgifter. 
 
Min lilla röda pärlan skulle även den besiktigas, byte av bromsrör blev ett måste . Men med goda kontakter löstes det! Så nu rullar vi ännu ett år jag och pärlan :)
 
Det blev tillökning i min närmsta vänskapskrets, en liten Folke fick se världens ljus den 16 okt. Välkommen hit! Vad vi har väntat på dig, efterlängtad och älskad från första stund. 
 
Tillsammans med min hyresvärdinna begav jag mig ner till Marinnelund en helg för att hälsa på Amanda. In i folkisbubblan med serverad mat och  vänliga människor överallt.:) Shopping i Vimmerby, Så mycket bättre, gudstjänst och promenader i det härliga höstvädret hann vi med. Jag lyckades även få in en träff med Felicia. En fin helg som gick alldes för fort!
 
Min fantastiska syster blev även färdig distriktssköterska! Detta firades med dunder och brak! Bra jobbat!
 
Detta var oktober mina vänner! Här kommer bilder!
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp