Hey ho her she goes

Tiden går alldeles för fort men med en skräckblandad förtjusning
Projektet går framåt och jag har nog nästan fått med alla delarna som jag ska ha med i min handbok. Nästa vecka ska jag dränka mig själv i rapporten. Antagligen kommer ni hitta mig däckad vid datorn. 
I måndags var det sista musikalövningen, många av låtarna har fastnat men långt ifrån alla. Nästa helg ska vi besöka Falköping, Örebro och Korsberga. Ska bli riktigt roligt! Sjunga är alltid kul!
I tisdags träffa jag Nathalie några timmar på kvällen i blåsten samt besökt salongen som ska färga mitt hår och gjorde ett färgprov. Hade även ett möte med turistchefen här i Skövde angående eventuellt jobb i höst. Hon var positiv över mitt intresse men visste inte hur det blir med allt i höst (bl a VD byte) Så vi får fortsätta be och hålla tummarna. Igår mötte jag upp Lovisa efter jobbet, vi körde två tabata omgångar och åt tjockpannkaka innan jag var tvungen att åka iväg på hemgrupp. Idag ska jag handla inför morgondagens middag sen ska jag hem och städa. Försöka komma i säng tidigare än alla andra kvällar denna vecka.
Sitter själv på kontoret idag och då är det musik som strömmar ur mina högtalare. :) 
Annars är det tyst så tyst här på kontoret. 
 
Dags att fortsätta med omvärldsanalysen.
PUSS
 
Bjuder på några bilder såhär när jag sitter själv på kontoret
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp