Plugg/film helg

Idag har min farmor Edit namnsdag, tråkigt att jag aldrig fått träffa denna människa. Känns tråkigt och tragiskt! Men sånt är livet. Jag har varken någon av mina mor- eller farföräldrar kvar i livet.
Nu är det söndag kväll och det är bara några timmar kvar i oktober innan vi går in i november. Vart tog oktober vägen? Tiden verkligen bara springer iväg.
I fredags kväll var jag på idolmys hemma hos min klasskamrat Sabina. En mycket trevlig kväll. Igår var jag hemma på dagen och pysslade lite smått varvat med plugg. På kvällen samlades vi ett gäng hemma hos Daniel, vi fikade och kikade på film. Vi såg Scott Pilgrim vs. the World (klicka på namnet för att se en trailer).
Inte den bästa filmen jag sett men inte heller den sämsta. Helt ok!
Idag passade jag på att plugga lite innan vi åkte bil till kyrkan på förmiddagsgudstjänst. Eftet mötet gick vi ett gäng och käkade, jag käkade en vesuvio med bearniesås.
Sen åkte vi och hjälpte en tjej och starta hennes bil med startkablar. Väl hemma läste jag lite igen innan jag kilade hem till Daniel och drack sent eftermiddagskaffe. Vi kikade på den senaste Beck filmen, Levande Begravd (klicka på namnet för att se en trailer). Den var bra! Jag hoppade till i soffan ett flertal gånger.
Nu är jag hemma och sitter här vid datorn och fördriver lite tid.
Ska nog sätta mig och sticka lite nu!
Imorgon  kommer två flickor från klassen hit, Elin och Sabina. Vi ska kika igenom det sista inför tentan.
Ha det gott!
Puss


Allmänt | | Kommentera |
Upp