Veckan som varit

Min vecka har varit händelserik och jag har haft många väldigt trevliga och härliga stunder.
I tisdags hade vi gruppredovisning, trots bristande förberedelser gick det bra och vi fick fin respons från vår lärare. Jag lämnade även i min invidivuella uppgift och kunde med gott samvete vara ledig några dagar. 
På tisdag kvällen och onsdag förmiddag var det förberedelser inför besöket, storhandling på maxi, städning och pyssel. Lagom till förmiddagskaffet på onsdagen kom mamma, syster Hanna och Melker till mig. Jag bjöd på smarriga fetaostbiffar till lunch, under eftermiddagen blev det självklart ett besök på ikea. :) Kvällen spenderades med bad för lilleman och bonde söker fru tittande för oss vuxna. Under torsdagen var vi och busade i lekparken och myste i lägenheten. På kvällen åkte la familia åter till Västergötlando och jag åkte iväg på halv åtta hos A kl19. God mat och trevlig sällskap, var länge sedan jag skrattade så ofantligt mkt. :) Var första gången vi fyra sågs så vi hade mycket att prata om. 
Fredagen bjöd på en konstig föreläsning med en mysig gammal gubbe som snart skulle gå i pension. Efteråt cyklade jag hem till fina F som har flyttat till andra sidan stan sett från mig. Vi käkade hamburgare och planerade söndagsskola. På kvällen var vi på musikquiz med filmtema i ryttis, mitt lag var inte det laget som vann. Men vi kämpade på bra. Under lördagen hade jag en kär gammal vän från gymnasiet hemma hos mig på fika, jag bjöd på sockerkaka med vaniljfyllning. Mums! Mycket prat om allt mellan himmel och jord. På kvällen blev det pizzamys och film med goda vänner. Idag hade jag hand om storsamlingen i kyrkan, det var kaos och rörigt innan mötet. Vi fick stå och vänta i  över en halvtimme på att någon kom och låste upp kyrkan, det brukar alltid vara någon där från kl9 men inte idag.... Så det försvann 30min av förberedelser, sen var en skena sönder som ett stort och tungt draperi hänger i medans vi åtgärda det åkte det ner  en högtalare i govlet. Kaos! Men det blev en väldigt bra storsamling och min 7-års grupp var som vanligt fylld med bus. Efter kyrkan åkte jag direkt hem och ställde mig i duschen, slängde i mig mat och stensomna i soffan. Helt utömd på energi. Sen vid tre tiden blev jag kaffesugen och skulle just koka mig en kopp, när bryggaren är laddad och klar händer det ingenting när jag trycker på knappen. Frustrerad inser jag att det måste varit en propp som gått då inte något eluttag funkar i lägenhet. Ringer papap som försöker förklara vad som kan vara felet, men det är svårt att veta när man på samma plats. Men det visade sig vara 3 proppar som gått, vilken tur för mig att jag hade 3 proppar kvar att byta med. Nu ikväll var min nyfunna vän här och käka varma mackor. Ett trevlig avslut på denna vecka. Nu ska ja göra mig redo för sängen och kika på harry potter. 
Sjukt vad långt detta inlägg blev........
 
Vi hörs!
PUSS
Allmänt | | Kommentera |
Upp