En ledig onsdag i juli

Förra onsdagen var jag ledig! Jag passade på att boka in en fika med min vapendragare i skolan Rebecka! Det blev en fika tvärsöver gatan på Lundstedts. Trevligt att ses och inte prata massa skola eller fundera på uppgifter. Är som tur är flera veckor kvar tills nästa termin drar igång.
Väl hemma lagade jag lunch vilket kändes som en evighet sen sist jag gjorde. Blir oftast matlåda från frysen eller något enkelt under mina fastedagar.
Såg att min morbrors fru hade kokat vinbärsgelé på instagram så jag passade på jag med att plocka 2l röda vinbär ifrån trädgården. Det blev premiärkokning av gelé för min del! Var livrädd över att den inte skulle stelna men de gjorde den såsmåningom. Gav bort en burk till min mor och en till min syster. På kvällen begav jag mig sedan ut till Bäcken för att njuta av sommarkväll på verandan med musikunderhållning! Köpte även glasskula som jag inte alls avnjöt, utan hackade tänder och höll på att frysa ihjäl. Väl hemma från kylan blev de mjukisbyxor och tända ljus. En trevlig ledig dag helt enkelt!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp