Fortsättning på summeringen

Juli 

Var själv hemma i en vecka på gården när mamma och pappa var på husvagnssemester. Bjöd in mina vänner på grillkväll i den ljumma sommarkvällen. Fick finbesök av Felicia  samt medverka som clown i barnens allsång i stadsparken tillsammans med Nassim Al Fakir. Skrev lägerdrama och förberedde inför vårt barnläger. Hjälpte även till i köket en dag på Segolstorp under tonårslägret. 
 
Augusti
 
Vi hade en trevlig turistbyrå fest med alla sommarens värdinnor, mycket skratt och lekar. Färgade även slingor i mitt hår, men håret gick av och där stod jag med allt hår i händerna och fortfarande samma utväxt. Bilade upp till Sala för att gå på Josef & Amalias fina bröllop, blev en liten minisemester då vi åkte upp redan dagen innan. Mycket trevligt att träffa alla vänner från Linköpingstiden. Firade min födelsedag samt hade världens bästa barnläger och avlsutade med Lugnåshelgen där ja åter igen stod och gjorde sockervadd med min kära syster.Tackade även ja till min lägenhet.
 
September

Började jobba som försäljare över telefon, PULS terminen drog igång med buller och brak. Besökte Stick-caféet i Missionskyrkan när det passade och njöt av att sitta där bland kvinnor i olika åldrar och prata om livet. Vi hade lägereko i kyrkan med Café Clara. 
 
Oktober

Åkter till Göteborg med Hanna och Mamma för att gå på Peter Jöback samt shoppa loss. En oförglömig konsert! Som även visades på tv4 igår, hoppas ni kikade :)
Serverade fika på Graceland konsert iklädd 70-tals outfit. Åkte till Ullared för en heldags shopping! PULS höll i en gudtjänst i kyrkan som blev riktigt bra, härlig stämmning och Guds närvaro. Avslutade månaden med en hajk tillsammans PULS-gänget samt klippte och färgade håret :)
 
 
Novemeber

Åkte på utflykt till mysiga Hjo med mamma, Hanna och små pojkarna. Besäkte julmarknaden i Falkängen med Amanda. Besiktigade min bil som gick igenom helt felfritt. Börjde öva inför Lucia och julkänslan började infinna sig. Gick en snabbis på julskyltningen i Mariestad!
 
December

Jag åkte iväg en helg till Linköping för att hälsa på fina vänner, bodde hemma hos Felicia och hennes syster. Vi arrangerade Luciatåg och det gick galant, Bakade julgodis med mamma och Hannis. Samt var på en hejdundrande trevlig inflyttningsfest i Sandhagen hos Linda, Fredrik och Vincent, Firade jul med familjen och avlsutade med ett enkelt nyårsfirande med fina Amanda.
 
Sådär, detta var alltså mitt år i korta drag! Tack alla ni som varit med stöttat mig i allt detta året! Nu blickar vi framåt mot ett nytt år med massa spännande möjligheter1
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp